1803304.jpg
Kortelaisessa oli tarmpoliini. Sillä voi hyppiä, jos uskaltaa. Tai voi ottaa iisisti ja nauttia. Kuvan on ottanut Elisa.

1803303.jpg
Trampoliinilla makailun jälkeen voi tukka olla aika sotkuinen... Tämäkin kuva on Elisan ottama, ja Ellun kännykamera on huomattavasti omaani parempi...

1803309.jpg
Perinteinen suomalainen savusauna. En itse kylpenyt, mutta seurasin saunan lämmitystä vierestä. Syötiin isin kanssa lounas luonnon helmassa - grillimakkaraa ja pizzapullia Annelin kotileipomosta. Sitten jamesailin laiturilla, kun isi lämmitti saunaa.

1803305.jpg

Äidin nappaama kala ja matoja. Pelastin yhden kalan hengen, joka aina tuli siimaan. Juoksutin sen toiselle laiturille. Se haukkoi henkeä. Sain sen veteen ennen kuolemaa. Jos kala kuolee, välähtääkö sen elämä silmien ohi? Ja jos, niin näkyykö siinä muuta kuin uimista?

 1736847.jpg
Tämä kuva on itse asiassa otettu viime kesänä, mutta Jörön hellittelyä oli myös tämän heinäkuun ohjelmassa. Ainakin Jörön puolesta kissaa voi silittää ihan mihin suuntaan tahansa ja rapsutella myös, se vain nauttii. (Ei välttämättä päde kaikkiin kissoihin!)

1736853.jpg
Hyvä etanakesä. Tässä kuvassa näemme, miten paljon etanaan oikeasti kiinnittyy kaikenlaista möhnää kun se möyrii maassa. Etanan silmät ovat keskittyneet etsimään kiintopistettä. Mutta mitä etana näkee kun silmät sojottavat täysin eri suuntiin?