Hankin tänään uuden etanan! Se on suklaanruskea, joten annoin sille nimeksi Shukla. Se on intialainen naisen nimi. Etanat ovat sukupuolettomia, tai oikeastaan kaksineuvoisia, joten on sama kumman nimen niille antaa. (Eikä ne opi sitä kuitenkaan.) Etanoita on nyt neljä ja varmasti taas enemmän, kun kevät etenee. Niitä on mukava seurata, kun pyörittelevät tuntosarviaan, syövät ja..no, ei ne nyt paljon muuta teekään...

Olin eilen töissä. Huomasin, että oli äitienpäivä; siitä muistutti yksi jos toinenkin vastaaja. Sain yllättävän hyvin silti haastatteluja. Sunnuntaina on tuplapalkka, joten melkein kannattaa tehdä vaikkei saisi yhtään - silti saa yli normaali-illan ansion. Ja siitä puheen ollen, huomenna tulee täyteen NELJÄ VUOTTA GALLUPILLA. Yäk!! En koskaan uskonut olevani siellä niin pitkään jne jne, ja toivottavasti ei tarvitse olla enää yhtä pitkään jne jne.

Taudit:

-flunssa (olin jo viime viikon kipeänä eikä vieläkään tunnu paranevan - krööh! Ei kauheen kipee, mut kuitenkin riittävän kurja olo edelleen)

-mahatauti (?)(taisi mennä jo ohi... )

Ärtymyksen aiheet:

-jehovan todistaja ilmestyi TAAS ovelleni. Teeskentelin sairaampaa kuin olenkaan. En tiedä uskoiko. Sain Herätkää!- ja Vartiotorni-lehdet. Alan kyllästyä tähän. Mutta en kehtaa sanoa, että häipykää ja en halua olla missään tekemisissä kanssanne.

Miksi ajattelin, että olisi hyvä ajatus tarkistaa, paljonko olen Sampo pankille velkaa? Vastaus: melkein 15 000. Opintolainaa kaikki, mikä sentään lohduttaa, muta silti. Ja siitä tuli mieleen, että ensi kuussa on taas lyhennys tulossa. 

En ole koskaan ajatellut asiaa tarkemmin, mutta itse asiassa olen korviani myöten veloissa enkä saa niitä vielä kymmeneen vuoteen maksettua, ellen voita lotossa tms. Jos olisin tienannut jotain tutkinnolla, asia ei ehkä ärsyttäisi ihan niin paljon.No, jospa sitäkin vielä.

Kuuntelen 90-luvun eurodancea. Joskus nämä biisit tekivät minut onnelliseksi. En tajunnut, miten halvalta syntikat kuulostavat ja miten tylsiä nämä kappaleet ovat.Jokin näissä silti koskettaa ihan nostalgiasyistä.

Crouzonin syndrooman löysi Octave Crouzon. Heh heh, Octave! Siinäpä nimi, jota voisi harkita lapselleen, jos sellaisen saisi. (Marty on jo käyttänyt veto-oikeuttaan sellaisiin ihaniin nimiin kuin Emily ja Toby, mutta Octave? Pitääpä kysäistä.)

Päivi-serkku sai Englannissa pojan, jonka nimeksi tuli James. :) James-nimi on ollut minulle läheinen jo pitkään, jostain syystä. Muistelisin, että Kauniiden ja rhokeiden James Warwick aloitti mun ja Annin jamesailut. Tyyppi oli niin tylsä ja vanha, että aloimme ivallisesti puhua "jamesista" jutusta, kun jokin oli ... joko coolia tai ... lamea? mitä sanotaan suomeksi nykyään :D Ja se sitten jäi sanonnaksi. Sitten keksin James-lehden, joka oli parodia Suosikeista yms. nuorisolehdistä. Ja siitä se riemu vasta alkoi, kun Anni kehitteli vastavedoksi Nyt Räjähtää!-nimisen julkaisun. Haluan kuitenkin korostaa, että James tuli ensin!

Oiva nimivalinta siis, ja varmaan ihan minun lehteni mukaan nimetty ;) Niin että kovasti onnea Päiville ja Matthew'lle vauvan johdosta!

Mitä on pöydälläni-meemi:

-Etanoiden kantoastia (L) Shukla tutkiskelee juuri kantta mietteliään ja filosofisen näköisenä. Uudet etanat viettävät aina ekan illan niin. Onko se hyvä vai huono asia? En tiedä.

-MP3-soitin (EI ipod - 1-gigainen Zen Stone)

-Lontoosta ostettu Underground-aiheinen kynäpenaali

-Coca-Cola-lasi (vaaleanpunainen)

-ensi palkasta maksettavat laskut (plääh)

-nettitunnuksia ja avainkortteja sisältävä muovitasku (enkö olekin vastuullinen?)

-isiltä saatu kynä

-Joukkoliikenteen aikataulut 11.8.2008-31.5.2009 (aha, kohta vaihtuu... En kyllä tarvitse aikatauluja, koska 27 menee kaikkina tunteina ja viikonpäivinä tasan samoihin aikoihin.)

-kaksi USB-tikkua (täynnä varmuuskopioita)

-Jalan muotoinen puinen kaulakoru (söpö)

-kaksi hiusnauhaa (pinkki ja punainen)

-possumuki

-niskan venyttelyohjeet fysioterapeutilta

-tomuliina (käyttämätön)

-Jasper Fforden "The Eyre Affair"-kirja (hauska, suosittelen niille jotka on lukeneet engl.klassikoita)

-tyhjä nenäliinapakkaus (taitaa olla aika viedä sekin roskiin)

-nallen muotoisia muistilappuja

-jotain papereita (selvitellään myöhemmin)

-lämpömittari, joka ei toimi (sisälämpö toimii, ulkolämpö on aina HH.H. Katson netistä.)

Onko pöydällä tosiaan näin paljon tavaraa..? Teen joskus sen 25 asiaa minusta-meeminkin, mikä on facebookissa pyörinyt. Kunhan muistan ja viitsin ja kerkiän jne.