Tervetuloa blogiin! En jaksa koskaan kirjoitella nykyään kirjeitä enkä sähköpostia, joten ehkä tästä tulee sit tapa päivittää mitä mulle kuuluu. Jos jaksan koskaan kirjoitella tänne. Jos oma elämä tuntuu liian tylsältä, saatan äityä muistelemaan, taiteilemaan tai ottamaan kantaa. Lukija varokoon.

Päivän ohjelma:
-Kävin elämäni toisessa akupunktiossa. Rentouttaa hyvin, paremmin kuin saunassa käynti, suosittelen. Fysioterapeutti on oikein mukava tyyppi. Sääli että oon vielä sen verran kipee, että tehtiin vähän lyhyempi hoito. Aloin yskiä vartin jälkeen.

-Tapasin Saraleenan Sorsapuistossa ja keskusteltiin, millaista olisi jos mieli siirtyisi omasta ruumiista lintuun. Päätettiin, ettei lentäminen eikä sulkien sukiminen onnistuisi ainakaan heti. Linnuilla on taitoja, joita ihmisillä ei ole.

-Kävin Sampolan kirjastossa. Lainasin kaksi Mämmilä-albumia ja Plumfieldin pojat-kirjan. Tämä ihan muistutuksena itselle, että ne kirjat on Sampolasta, ei pääkirjastosta.

-Katsoin elokuvan Crazy/Beautiful. Tuomio: tylsä, mutta sain yhden vauvan nimen fiktiivisten amerikkalaisten hahmojen nimilistaan.

-Päivitin nimilistaa.

-Luin Mämmilää. Ihmettelin miten kukaan jaksaa asua niin pienessä kylässä koko elämänsä. On kai tuossa yhtymäkohtia Leppävirtaankin. Mutta kaikilla mämmiläläisillä ei ole vielä 80-luvulla edes sisävessaa. Oliko sama totta myös Leppävirralla? :O

-Pesin pyykkiä. Meidän talossa on uusi pesukone, jolla pyykit tulee puhtaampia ja kuivempia. Pyykkihuoneen lattialla ei ole enää vesilammikkoa. Entinen kone oli 80-luvun muovioranssi, uusi on vaaleansininen. Pyykin hinta ei ole noussut ja näyttäis että 60 C pyykki on nyt puolta halvempi. Joskus positiivisiakin yllätyksiä.

-Ryin. Join teetä. Niistin nenää. Söin runsaasti vitamiineja. AAAAAAAAAAAAAA!!!!

9 päivän yskäflunssa vaivaa edelleen, ja alkaa ottaa hermoon. Hoitaja lohdullisesti kertoi, että voi kestää kaksikin viikkoa. Johan tässä on suurin osa kärsitty siinä tapauksessa.
Hyvät puolet
-keuhkoissa ei ole vikaa eikä tulehdusta/kuumetta
-olen jo paranemassa

Huonot puolet
-vähintään viides flunssa tänä vuonna
-RAIVOSTUTTAVA hakkaava yskä, varsinkin öisin (valvoin klo 3:30-5:30 yskien)
-lima
-potuttaa ja tympii koko elämä.

Valmistuminen näyttäis tällä haavaa onnistuvan, eli nyt pitäis olla 160.5 opintoviikkoa kasassa ja kaikki pakolliset kuviot tehtynä. Odottelen suorituksia rekisteriin. Jos ei ala kohta kuulua, niin hermot menee taas.

Olen lähdössä Annille viikonloppuna, jos pääsen. Olo on ristiriitainen sikäli, että tekis tosi paljon mieli lähteä, mutta pelottaa että flunssa äityy uusiutumaan jos rasitan itseäni liikaa. Olo on kyllä jo sen verran parempi, että enköhän mää lähre. Mää puhun nykyään tampereleesittain, eikun miten se... ei se ihan noin tiada mennä.

Oon yrittänyt syödä kaiken maailman pastilleja ja seurauksena on outo maku suussa koko ajan. Maistuu mustaherukalta, sitruunalta tai eukalyptukselta. Myös hedelmistä jää omat makunsa. Aika epämiellyttävää pitemmän päälle. Mutta pastillien imeskely vähentää yskimistä.
Mikä on ärsyttävintä?
A. vahva ja koko ajan vaihtuva pastillien maku suussa
B. kuuman veden pakkolitkiminen kolmesti tunnissa
C. hakkaava limaa nostava yskä, joka myös yököttää.

No niin, olisko tää jo riittävän pitkä eka kirjoitus.
Huom: mulla oli blogi Livejournalissa, http://hannareetta.livejournal.com, mut inhoan LJ:n "ominaisuuksia", joten siirrän tän täten tänne.