Sain maisterin paperit tänään postissa. Olen siis virallisesti valmistunut. Outo olo. Kuvittelin, että se päivä kun saan paperit, on ilon päivä, mut itse asiassa olin aika väsähtänyt ja nyrpeä tänään, kun nukuin huonosti. Oon kyllä jonkin verran jaksanut iloitakin, mut ehkä euforia saa odottaa virkeämpää päivää. Kirjekuoressa luki "FM Hanna-Reetta Paasonen". Aika hieno lyhenne. Englanniksi se on Hanna-Reetta Paasonen, MA. Siellä laitetaan nimen loppuun paitsi jos on Dr. Näin ainakin Marty sanoi. Miksi Suomessa voi olla sotatieteen maisteri, mutta kielitieteen ja luonnontieteidenkin maisteri on filosofian maisteri? Se on outoa.

Mua väsyttää ja en jaksa ajatella mitään, mutta tässä on pari linkkiä joita oon viime päivinä tutkiskellut ja/tai naureskellut.

Taidetta post-it-lapuista.Onhan nää ehkä vähän hienompia kuin Synnyttävä Sirkka... Pitää muuten taas kehitellä joku huono sarjakuva.

PostSecret - nimettömänä lähetettyjä salaisuuksia. Joskus hellyttäviä, joskus pelottavia. Päivitetään joka sunnuntai. Olen koukussa.

Millainen on Karvinen ilman Karvista? Aika psykedeelinen. Eskon todellinen hulluus tulee esille.

Jos haluat tietää mistä lapset tulevat, voit käydä villkaisemassa varsin pelottavaa saksalaista lastenkirjaa täällä. Eteenpäin pääsee klikkaamalla kuvia, mutta sitä ei suositella.

Kawaii Not - mitä söpöt esineet oikeasti ajattelevat?

Passive-aggressive notes - tylyjä tai huvittavia viestejä, joita ihmiset ovat jättäneet toisilleen. Tekis itse asiassa mieli lähettää sinne lappu, joka on meillä työpaikan seinällä. Ikävä kyllä se on suomeksi. Siinä lukee: "Jos keität kahvia, älä mätä koko paketillista jauhetta. Nimim. Pepcidit vähissä." Alle on kirjoitettu lyijykynällä: "Lisää kahviin maitoa." Sen alla on mustekynällä: "Jos ei jää edes kupillista jäljelle, keitä rohkeasti lisää! :)"

En vaan osaa! Kiroilevan Siilin piirtäjän sarjakuvablogi. Milla tykkää eläimistä, myös etanoista! Mut en tähän hätään jaksa etsiä erikseen niitä etanalinkkejä.

The food pornographer - ihania kuvia ruoasta. Ei kannata lukea nälkäisenä.

Pictures of everything I eat - edelliselle blogille vastalääkettä. Ällöttävää australialaista ruokaa huonosti otetuissa kuvissa. Dinosaur donut on kyllä aika hellyttävä.