Näin painajaista, että en ollut ajoissa ilmoittautunut lukioon. Hieman huvitti, kun heräsin ja muistin että yliopiston ilmoittautumisaika loppuu 31.8. Mutta enpä ole enää menossa, niin että ei koske minua. On oikeesti helpottunut olo. Ilmeisesti alitajunta muisti tuon päiväyksen, alkais olla jo aika kiire maksaa lukuvuosimaksu. Ja kun ajattelee, työnhaku on kuitenkin mukavampaa kuin opiskelu - ainakin siinä mielessä, että kukin hakutilanne on oma juttunsa eikä osa kokonaisuutta x, josta pitää saada y määrä opintopisteitä jne jne. Sitä puolta ei tule ikävä.

Jussi-setä (ukkini veli) on tullut ilmeisesti tiensä päähän, aivot ovat tuhoutuneet sydänpysähdyksen takia. En ollut kovin läheinen hänen kanssaan, mutta kuului suvun persoonallisuuksiin kuitenkin. Varmaan kaikki muistavat Jussista ainakin luomuinnostuksen. Tilanne on sikäli ikävä, että sydän lyö omillaan mutta aivot eivät toimi, eli on periaatteessa kuollut mutta kuitenkin elossa. Jaksamista Jussin perheelle, jos joku sattuisi lukemaan.

Eikä tullut minusta tätiäkään tällä kertaa. Mielelläni olisin vauvaa hemmotellut, mutta ehkäpä sitten ensi kerralla käy paremmin. Semmosia surullisia tapauksia perheessä.

Mutta elämä jatkuu, ja syksy saapuu. Tänään oli ekan kerran kylmää, +12 C. Oikein ihmettelin kun katsoin lämpömittaria ja huomasin ajattelevani, että lämpimämpäähän sitä pitäis tulla. Syksyyn en ole vielä orientoitunut. Huomenna alkaa jo Big Brother, johon en toivottavasti jää koukkuun ihan niin pahasti kuin viimeksi.

Syksyn lupauksia:

-Pommitan kaikkia tuntemiani kustantamoja käännösnäytteillä.

-Luen ainakin 5 uutta kirjaa kirjailijoilta, joita en ole ennen lukenut.

-Yritän oppia joka päivä jotain uutta. Vaikka Wikipediasta tai jostain. (Tätä pitää ehkä vielä tarkentaa.)

-Käyn myös kylmillä ilmoilla sauvakävelyllä ja venyttelen joka päivä.

-Siedän galluptyön rasittavan ristiriitaisia olosuhteita valittamatta..ainakaan ihan päivittäin... tai sanotaan tunneittain.

-Olen hyvä, lämmin ja hellä kanssaihmisiä kohtaan (vasta herättyä voin tehdä poikkeuksen...)

-Yritän katsella/ajatella muutakin kuin Taisteluplaneetta Galacticaa. (Jos jään koukkuun Big Brotheriin, voi lisätä: ... tai Big Brotheria.)

-Opettelen sanomaan "seksi" kikattamatta.
(Hih hih.)

-Päivitän blogiani useammin.

(Hanna-Reetta Paasonen ja Homma Hanskassa eivät ota vastuuta näiden lupausten toteutumisesta. Hanna-Reetta pidättää oikeuden käydä muuttamassa tätä merkintää, jos muuttaa mieltään jonkin lupauksen/lupauksien suhteen. Hanna-Reetta ei tule sietämään irvailuja siitä, jos jokin lupaus ei toteudu.)