Pitäis jaksaa tehdä 7 päivää putkeen töitä. En jaksais. Lupauduin myös tulemaan huomenna tuntia ennen. Voi paska. Ainakin juhannuksena saa levätä. Saatan päästä kissanhoitajaksi tai sitten en. Riippuu miten Juho ja Tanja on lähdössä matkoille.

Juhosta puheen ollen, musta tulee sitten täti helmikuussa! Onhan se aika hienoa. Aion olla sekoboltsitäti, joka sekoittaa oudoilla taiteilijajutuillaan lapsen mielen pysyvästi. No joo, saa nyt nähdä päästääkö Juho ees mua lapsen lähelle, kun heti tämmösiä puhun. Onnea kuitenkin Juholle ja Tanjalle, ja toivottavasti kaikki menee hyvin. Puhuin eilen puhelimessa äidin kanssa, joka oli onnellinen mummoudestaan. On se outo ajatus, että äiti on mummo ja isi on ukki ja silleen... Isi on ollut Norjassa ajelemassa Veksin kanssa, tietäneekö edes koko asiasta vielä.

Tehtävää:
-Työnhakuilmoituksen jättäminen MOL:in sivuille.
-Työvoimatoimistossa käyminen.
-Käännöstoimistoihin soitteleminen.
-Kustantajien lähestyminen käännösnäytteen merkeissä.
-Jumppaaminen ja sauvakävely hartioiden verryttelemiseksi.

Addiktioita:
-Japp-patukka on tullut takaisin! Mutta niitä saa vain K-kaupoista. Oon syönyt intona. Ne on oikeesti tosi hyviä. Tässä kääreessä sanotaan: "Maitosuklaata täytteenä kuohkeaa, pehmeää suklaamarenkia (50 %) ja toffeeta (20 %)." Eikö tuo selostekin kuulosta jo ihanalta? Miksi näitä saa vain K-kaupoista?

-Taisteluplaneetta Galaktika oli tarjouksessa Anttilassa, joten tulin ostaneeksi jo pari viikkoa sitten. Olen katsonut ekan kauden kolmessa päivässä. Olen täysin koukussa siihen. [nörteille] Inhoan suoraselkäisiä sotilashahmoja ja rakastan heikkoa, cylonien vieteltävissä olevaa Gaius Baltaria. Olen aina tykännyt hahmoista, jotka ovat rakastettavia roistoja. Tosin Baltar on niin omissa maailmoissaan, etten tajua miten joku voi luottaa häneen sarjassa, mutta se lienee Jumalan tahto. [/nörteille]

-Etanat (L) Näin tänään kaksi. Nostin toisen ilmaan. Mikä täydellinen, virheetön pikku eläin! Upea raidallinen kuori, jossa oli kolme kaunista väriä. Aaltoileva, limaisa ruumis, joka niin herkästi kiinnittyy. Rakastan etanoita!!

-Berocca-poretabletit. Tänään on vuorossa yhdestoista. En tiedä vaikuttaisko ne enemmän jos ottais päivällä, mutta paremmin tulee otettua yöllä.

-Rrasskauss!!!-sanan supiseminen itsekseni viiden minuutin välein. (ei suositella julkisilla paikoilla)