Vietin viime yönä ekan uudenvuoden Tampereella. Millainen on uusivuosi Tampereella? Lyhyt yhteenveto:
17:59 ekat raketit, joka puolella näkyy ilotulituksia. Syön sipsejä ja juon kokista. Olo on juhlava. Teen erilaisia asioita VIIMEISEN KERRAN TÄNÄ VUONNA.
0:00  Kuunnellaan Sleater-Kinneyn "Get Up" ja vaihdetaan juhlavia hymiöitä. Minä intoilen ja Martykin on hyvällä päällä, vaikka valittaakin ettei vielä tunnu yhtään uudelta vuodelta kun kello on vasta viis. :P
         12 rakettia vierekkäin taivaanrannassa, näyttää aika epärealistiselta.
0:14 Haisee palaneelle ja kauhistun, että kone palaa. EKA PANIIKKI TÄNÄ VUONNA!
2:30  On hirvee jano ja mahaan koskee. Käyn vuoden ekan kerran pissalla! Jännittävää!! Kuulen viimeiset raketit (menen nukkumaan, niitä saattoi olla sen jälkeenkin.)

6:20 herätyskello soi ja nousen juhlimaan Martyn uutta vuotta, joka vaihtuu meidän aikaa klo 7. Marty on innostunut ja hereillä ja nauraa mun "möh?"-henkisille ajatuksille. Heidän perheessä kuulemma kalisteltiin kattilankansia takapihalla uudenvuoden kunniaksi. Ilotulituksia siellä on vain vähän, enemmän itsenäisyyspäivänä. Näin nää kulttuurierot. On käsittämättömän hiljaista.
7:00 kuunnellaan Sleater-Kinneyn "Get Up" ja vaihdetaan juhlavia hymiöitä. Ei tunnu yhtään uudeltavuodelta. Epätodellinen olo. Mahaan koskee edelleen.
7:02 Martyn kone jumii ja hän panikoi että se hajoaa. EKA PANIIKKI TÄNÄ VUONNA! Ja huom mulla tähän meni sentään 14 minuuttia. :D
10:00 totean, että ulkona nousee aurinko ja minä olen ihan pihalla, menen sänkyyn. Osa naapureista nousee ylös, mutta korvatulpat kehiin ja unta palloon.

15:00 herätyskello soi ja huomaan, että jossain välissä yön aikana on rekka ajanut päältä, ainakin siltä tuntuu. :P Mutta kyllä kannatti juhlia että saatiin olla uusi vuosi yhdessä molemmilla kerroilla!

16:01 Uudenvuodenlupauksia? Häh? Höh? Emmätiiä, kysy huomenna, rupeen kattomaan Mad Meniä.