TELKKARI

Juhon telkkari oli pelottavan iso, kun menin sinne ekana päivänä. Nyt oma telkkari näyttää täysin olemattoman pieneltä, kuin Youtube-tiedostoja katsoisi. Eikä sieltä edes tule mitään, kun ei ole Canal+-kanavia. No, pian siihenkin kai taas tottuu. Juhon olohuonetta hallitsee telkkari, minun huonettani tietokone.

KIRJALLISUUS

Luin Lionel Shriverin Poikani Kevin-kirjan siellä ollessa, suosittelen, oli karmea ja tosi hyvin kirjoitettu kirja. Nyt luen saman tekijän Post-Birthday Worldia, en osaa vielä sanoa mitä tykkään.

KISSOJEN HÄNNÄT

Yritin sitoa ne, kun olisi näyttänyt niin hauskalta, letille. Mutta molemmat jännittivät häntänsä äärimmilleen ja Osku yritti jopa raapaista. Miten nyt näin? Eikö suvaitsevaisuuden edistäminen onnistu kissojen keskuudessa? Siinä meni hyvä valokuvamahis hukkaan.

KISSAN KORVA

kääntyy melkein täysin taaksepäin. Tein kokeita päästelemällä yllättäviä ääniä (enimmäkseen suun kautta). Korva kääntyi jokaisen uuden äänen kohdalla taaksepäin. Liian kovaääninen LAALALAALA sai myös pään kääntymään.

KISSAN PÄÄ

on pyöreä. Mitä siellä on sisällä, sitä on vaikeampi mennä sanomaan. Osku tuntui pohdiskelevan kaukosäätimiä yhtenä päivänä, kun telkkari rupesi huutamaan ja sain sen kaukosäätimellä hiljaiseksi. Huomasin Oskun nuuhkivan säädintä kunnioittavan näköisenä. Ymmärsikö se asioiden yhteyden?

HELSINKI

oli iso ja kiireinen. Ruokapaikat oli hyviä. Jäi mieleen Pizza Hut ja se mies, joka tasapainotteli Teräsmies-asussa pyykkinuoralla Stockmannin kohdilla. Outoa. Joku UFF:n lastenlähettien tyyppi pysäytti ja kysyi, olenko jo täysi-ikäinen. Kannattaa ottaa kohteliaisuutena, että pidetään kymmenen vuotta nuorempana. Vai tarkoittaako se, että näytän lapselliselta? Hmm.

LOMA

jatkuu vielä 2 viikkoa. Olen ehtinyt vähän rentoutua jo, ehkä ehdin jo kyllästyäkin. Työnkatselu jatkuu, kunhan jaksan keskittyä siihen. Heinäkuu ei ole kyllä varmaan paras kuukausi saada töitä. Olen menossa vielä Savon puoleen toisen kerran tässä kuussa. Kaisan ja Jukan häissä oli mukava käydä ja näki samalla ystäviä, joita en ollut aikoihin tavannut. Jäi hyvä mieli siitä ja Juhon luona olemisesta. Olen vähän päässyt virkistymään ja tekemään muutakin kuin olemaan kotona. Mutta mukava olla viikon verran täälläkin.

TAISTELUPLANEETTA GALACTICA

En saa sitä millään mielestäni. Mutta ei kai se nyt niin vaarallista ole. Olen alkanut inhota Laura Roslinia, koska hän inhoaa Gaius Baltaria. Kyse on tietysti fiktiosta, mutta ottaa päähän. Gaius on aika hölmö nimi, kun sitä enemmän kuulee.

AIKUISEN NAISEN SEKSUAALISUUS

..no, annetaanpa olla, kun mun perhekin lukee tätä.